Hetkinen

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

Riippumatto tuulessa
liehuu.

Istun rappusilla ja
muistelen.
Naurahdit, kun
kopsahdin matosta
nurmikolle.
Riensit viereeni ja
tarkistit polveni tilan.
Suikkasit suukon
poskelleni.

Katsahdan käsiini.
Olen murentanut
lehden palasiksi.
Palaan nykyhetkeen.
Huokaisen.
Nousen ja huitaisen
muistot pois.
Avaan oven ja
astun sisään.
Jätän menneisyyden
taakseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot