Joulumuistoja

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

Mökissä mummo.
Mummon vieressä kaappi.
Kaapissa iso lasipurkki.
Purkissa pipareita
- lapsuuden unelmia.
Niin lähellä.
Kurotan, mutta en yllä.
Mummo auttaa ja
avaa purkin kannen.
Purkista tulvahtaa
taivaallinen tuoksu.
Saan ottaa piparin.
Se on ohuen ohut.
Hauras, kuten muistoni.
Mielikuvani hajoaa.
Miksi mennyttä on
niin vaikea
luoda uudestaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Annan piparit on ovat ohuen ohuita, ne lasipurkkiin
ja nuuhkimaan. Ei tietty ihan sama, mutta varmaan auttaa tuntemaan

Samat on muistot täällä .Kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot