Ihmiseksiseksiseksi
Musiikki soi ja linnut ne laulaa.
Musiikki soi ja kylänväki nauraa.
Musiikki soi ja isäntä emäntää tanssittaa.
Musiikki soi, kunnes se lakkaa.
Kun kadonnut sielu kotiinsa palaa,
ei sitä hyvällä katsota.
Perkele Tipahtaa pöytään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi