Jos näet Rubikin kuutiosta vain yhden tahkon, vaaditko itseltäsi koko kuution ratkaisemista?oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.1.2023 8:02 Piipa1969 Siinäpä miettimistä.. varmaan sellaista joskus tapahtunutkin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.1.2023 10:07 tulihelmainen3 Perfektionisti ei ainakaan anna periksi :) mielenkiintoisesti kysyt vakavaa asiaa. Elämänkokemuksen karttuessa pitää tietoisesti päättää, että yhden sivun ratkaiseminen on jo hieno saavutus. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.1.2023 15:39 Star En todellakaan, en ole ikinä ratkaissut Rubikin kuutiota. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 13 14 15 16 17 18 19 20 21 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut