Sitoutumaton Ⅰ

Runoilija pienihiiritiikeri

nainen
Julkaistu:
57
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä sanon tämän taas
tuhannetta kertaa
mutta
tuskin vieläkään viimeistä


Minä kaipaan sinua


rakastan

Helvetti
 
että minä vieläkin rakastan sinua

 
Suosittelen:
 


Kanttorin laulu kaikuu jylhistä seinistä
kurkkuani kuristavat samat tutut perkeleet
sitoutumiskammo ja vihkivesikauhu
   lähes tukehdun huntuni alla

enkä suostu polvistumaan 
tälläkään alttarilla

Yhden sanan myötä niin paljon muuttuu

   Tukahdun
      menetän minuuteni
   kaiken sen
      mitä olen ollut
   ja mitä haluaisin koskaan olla

vain lähimpien todistajien kuullen
sanon niin hiljaa kuin uskallan


Tahdon
Selite: 
Robin & Tube — Häitä pidelly
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti ovat vain kuvainnolliset häät.
Elämää tahi runoutta ei pidä ottaa liian vakavissaan :). Kiitos Star.
Samantapaista aihetta olen itse joskus käsitellyt eräässä laulusanoituksessa. Taitavasti kirjoitat. Upea runo!
Kiitos kovasti!
Vaikuttava. 
Kiitos.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot