Tuuli hyräilee lauluaan.
Se puhaltaa
kuin ohimennen
viimeisenkin kuivan lehden matkaansa.
Tuuli leikkii syksyisin.
Tuuli rakastaa syksyä.
Syksy on tuulen aikaa.
Selite:
Jos jollekin on jäänyt epäselväksi, rakastan syksyä. Syksy on kaunista aikaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi