Minä itse
olen murtuneiden seinieni tukipilari
Minä itse
estän toisia vahvistamasta niitä
Joten minä itse
aiheutan eroosion betonissani
Niin on aina ollut
Ja tulee varmaan jatkossa aina olemaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi