Lämpö

Runoilija jentet97

Nenä punaisena
kotioveni edessä

avaintani käännän
ja ovi aukeaa

lämmin tuulahdus
tulee talosta

se lämpö
on meidän perheemme tuotosta

se on rakkauden lämpöä
joka on meidän kotiimme tullut

meidän mukanamme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ihana runo...olen hyvin onnellinen, kun noin tunnet ja ajattelet <3

tästä tuli ihana rakkaudellinen olo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut