Olin silloin niin onnellinen,
rakastaa sain tunsin sen.
Hymy täytti päivät huulien,
heijastui rakkaus silmien.
Sydämessäni sinua kannoin,
itsestäni kaiken hyvän annoin.
Tuli yllätys ikävä päivänä silloin,
yksin jäin vaikka muuta tahdoin.
Tuli hetki surullinen milloin,
ilo päivien jäljellä muistoin.
Kaikki suruni yhteen toin,
kyynelpurot silmilleni loin.
Kaikki suruni yhteen toin,
kyynelpurot silmilleni loin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi