Näen taivaan tähden,
yllä iloisten silmien.
Hetki suudelmien,
sinun punahuulien.
Kuutamossa,
kuun valvoessa.
Ihoon painautuen,
huulet avautuen.
Saavuttaa rakkauden,
hetkellä satumaisen.
Tiukasti puristuen,
vartalot tuntee sen.
Janoa hellyyden,
eteenpäin jatkuen.
Kerron sinulle sen,
sydän avaa nyt oven.
Kerron sinulle sen,
sydän avaa nyt oven.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi