Naista voi katsoa monesta suuntaa,
se voi mielipiteitä kahtia jakaa.
Tahtoo kuitenkin yhä kurkistaa,
silmät lepää kun kauneuden tapaa.
Hänet on veistetty jaloin tavoin,
siksi hän aina meistä kaunein on.
Aatamin asusta säteet auringon heijastuu,
taivaan kuu kateudesta öisin ihan mustuu.
Ei saa siitä lainkaan suuttuu,
siksi susi öisin kuuta kutsuu.
Hänen suuret silmät näkee kaiken,
niin kaunis aina on iloinen nainen.
Hänet on veistetty jaloin tavoin,
siksi hän aina meistä kaunein on.
Aatamin asusta säteet auringon heijastuu,
taivaan kuu kateudesta öisin ihan mustuu.
Ei saa siitä lainkaan suuttuu,
siksi susi öisin kuuta kutsuu.
Hänen suuret silmät näkee kaiken,
niin kaunis aina on iloinen nainen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi