Kuinka paljon mahtuu pahaa yhteen elämään,
kipua ja kyyneleitä sydämeen sisään.
Pieniä reikiä isoja pitkiä haavoja,
vähän tai paljon vuotanutta verta.
Lohduttomia hetkiä,
ei kotona isää eikä äitiä.
Vain peiton alla kylmänä,
miettien tulisi jo uusi päivä.
Ne lukemattomat hetket,
yksinäisyyden retket.
Tuhansia valvottuja öitä,
paha vieraili usein siellä.
Pullonhenki oli paha,
ylläpiti jännityksen tahtia.
Kipu oli ainoa ystävä,
enkeli seurasi vaikeina hetkinä.
Oli usein outo hetki hiljainen,
ei tullut enää kyyneleitä silmien.
Ei sanoja pienten huulien,
ei tunteita takaa silmien.
Ei sanoja pienten huulien,
ei tunteita takaa silmien.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi