Elefanteista ja ihmisistä

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
370
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Kun päivän jälkeen on selviytynyt kotiin

Ei liene häpeä
murtua itkuun
katsellessaan elefanttien
surevan kuollutta poikastaan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin samanlaista eloonjäämistaistelua käyvät kumpikin, elefantti ja ihminen. Kuin stressin poistaminen tätä kautta. Laittoi ajatukset likoon tämä.
Todella surullista katsoa, kun isot ihmiset tai eläimet itkevät. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot