´snowflakes´
poika katsoo äitiään tuimasti
´snowflakes´
se ei sovi tunnelmaan
jota poika viestittää katsellaan
´cornflakes´
vanhempi sisar töksäyttää
´cornflakes that´s what they are´
ruokapöydässä on hiljaista
äiti hoputtaa poikaa katsellaan
´snowflakes´
´cornflakes´
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi