Tänään sen kuulin
eikä sitä saa kertoa
huulin sinetöin
eikä sitä saa kertoa
huulin sinetöin
salaisuuden
Kautta kiven
ja kannon
ja kannon
Huikea se on
hämmästyin
aivan uskomatonta
Unettomia öitä tulisi
jos vain kuulisitte
luulisitte huhuksi
Saa ihon kananlihalle
mielikuvituksen hurjaan lentoon
Tiedän että se olisi mukava kuulla
En voi kertoa
salaisuus
kautta kiven ja kannon
hämmästyin
aivan uskomatonta
Unettomia öitä tulisi
jos vain kuulisitte
luulisitte huhuksi
Saa ihon kananlihalle
mielikuvituksen hurjaan lentoon
Tiedän että se olisi mukava kuulla
En voi kertoa
salaisuus
kautta kiven ja kannon
Selite:
Oikein ihoa pistelee kun ei voi kertoa 😆😆
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Filminä näin
Sivut