Katselen pakkasen sanoja ikkunassa
Kuuntelen niiden sävyjä
Tunteeni virtaavat kuvioissa
Kauniita, ainutkertaisia, vahvoja
Tunnen poskellani hopeisen hohteen
Haluaisin elää nuo sävyt
Katseita, kosketuksia
Kuulla kuiskaukset
Ruudun kylmyys sulaa poskeeni
Hopeiset kyynelet tipahtavat, silmistänikö?
Haluaisin elää nuo sävyt
Pakkasen sanat ikkunassa
Selite:
Kuura ikkunassa voi olla tosi kaunis
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pakkasen sanoja...hienoja sanoja myös runossasi. Täytyy lukea vielä :) Z*
Hieno teksti.
En oikein osaa sanoa muuta,anteeksi siitä.
Sivut