Pitkään katselin iltataivaalle
Huokasin hiljaisuuden rikki
Yhtäkkiä tähtisilta avautui
Kutsui minua luokseen
Vei minut kauas harsoontuvan yön sylissä
Hopeasateen sisällä kietoi tunteella
Ajattomuuteen taikoi
Sulatti herkällä katseellaan
Suudelmin sydämeni korjasi
Yön ihanassa purppurassa rakasti
Yön hopeasateessa
Selite:
Yötaivas inspiroiva elementti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Utuisen kaunista tunnelmaa yössä ja jos siinä sydänkin korjaantui, niin hukkaan ei mennyt! Hyvä Z*
Sivut