Emily Rose!

Runoilija ipsu murtola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Olen Anna-Elina Murtola, 21-vuotias mielenterveyskuntoutuja tyttö.
Kuntoudun sekä toivun parhaillaan vakavasta masennuksesta johon taide on suureksi osaksi auttanut paljon.

runous itsessään on antanut mulle pirusti voimaa!
on siistiä saada aikaan asioita paperille ja purettua sekä hyviä että pahoja tuntemuksia.
Jotkut täällä olevista runoistani on kirjoitettu jo aikaisintaan 13 -vuotiaana.

toivonkin teiltä ymmärrystä, neuvoja, arvosteluja ja kommentteja. :)

kiitos!
 

kuka auttais mut taas jaloilleen
kuka haluu jäädä tänne aloilleen
pelkoja tulee aina vaan lisää
pahat henget tunkeutuu ajatusten sisää
oon jälleen demonien riivaama
peilistä katsoo vääristyny minäkuva
pelottaa ku oisin emily rose
tähän ei auta enää ykskää rukous
voiko kamalampaa enää ollakkaa
ku nähä ittensä ku ei oisikaa
olemassa tällä maapallolla
peilistä näkyy vaan ruumiin kuvia
emily rose joka tuijottaa mua
aluks luulin tän olevan pelkkää satua
oonko demoni vai itse perkele
riivattu minä, ja riivatut eleet

peilistä kattoo emily rose
tähän ei tunnu auttavan suurinkaa rukous
haluun apuu tai tää jatkuu vaan
öisin huudan apuu kun en unta saa

kauhee tätä tuskaa, huudan auttakaa
mut mikä siin on ettei kukaa pysty auttamaa
saatana repiny ranteetkin auki
vai olinko se minä vai se helvetin demoni
joka peilist kattoo vääristynein katsein
tuijottaa mua vääristynein aistein
en pysty enää liikkumaan huudan apua nyt
olen kangistunut, olen itseeni pettynyt
riivatut kasvot mun ympärillä
veriset kädenjäljet kylppärissä
valuvat tummat silmät tuijottaa
luulen olevani syvässä unessa
jossa huudan läheisille; apua
mut eihän ne vittu enää tunne mua
oonko demoni vai itse perkele
riivattu minä,ja riivatut eleet

peilistä kattoo emily rose
tähän ei tunnu auttavan suurinkaa rukous
haluun apuu tai tää jatkuu vaan
öisin huudan apuu kun en unta saa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot