Liekkien armosta lämpö. Talven taittava, tuulen tyynnyttävä, elämän ylläpitävä. Minun helvettini on sinulle taivas.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Liekkien armosta lämpö. Talven taittava, tuulen tyynnyttävä, elämän ylläpitävä. Minun helvettini on sinulle taivas.