Myrkyllinen tuuli huuhtelee unen, sumuiset muistot karkaavat tavoittamattomiin. Suru täyttää silmämaluset, pohjaa ei löydy.Oljenkorsi pistää haavan...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Myrkyllinen tuuli huuhtelee unen, sumuiset muistot karkaavat tavoittamattomiin. Suru täyttää silmämaluset, pohjaa ei löydy.Oljenkorsi pistää haavan...
Kommentit
WOW! hieeenosti runoiltu!!
Sivut