alelaarissa
kissanpäivät tarjolla
kansa käsissään
kantaa roskaa kassissa
sikarikkaan onnea
kissanpäivät tarjolla
kansa käsissään
kantaa roskaa kassissa
sikarikkaan onnea
Selite:
Mustan perjantain kulutushysteriaa :/
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut