keskenkasvuinen
ottaa neuvosta vaarin
vanhan viisauden
kanssa käy käsitysten
suloinen utopia
ottaa neuvosta vaarin
vanhan viisauden
kanssa käy käsitysten
suloinen utopia
Selite:
jokainen ikäpolvi voi opettaa toisilleen asioita, käsi kädessä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut