K-ooma

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
102
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 30.11.2024 10:36

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
kas vain, sain käteen
lääkettä joka syö pään
onko loogista
kun huumorintaju on
nyt tuumorinhajuista?
 
Selite: 
ilo ja suru kulkevat käsi kädessä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huumori pelastaa paljon, oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Melkoinen sanataiteilija olet!
Hyvä ja hauska sanaleikki... 
Raju mutta nasakka sanoissaan
Oivaa sanojen juhlaa ei juhlittavissa kuoseissa. Hieno. Iso asia lyhyesti.  

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut