Tuulen muutos

Runoilija Toukohärkä

mies
Julkaistu:
16
Liittynyt: 1.5.2024
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 9:00

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hei, pihlajissa avautuneet silmut!
Kevät tulee pohjoisen viimasta huolimatta
Tuikean tuulen on liennyttävä lämpöiseksi,
lehtiä herätteleväksi,
elämää houkuttelevaksi,
kertakaikkiaan armaaksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevät tosiaankin tulee, mutta oikuttelee tullessaan.
 

Käyttäjän kaikki runot