Jos muutakaan en keksi
kun otan tervyedeksi
niin tulen iloiseksi
ja muutun avoimeksi.
Jos lasin oikein täyttää
se tunnelmissa käyttää.
Se kuplivalta näyttää
ja sen voi vielä täyttää.
Ei viitsi aina murehtia huomista,
vaan ottaa joskus tilkat juhla juomista.
Se näkyy poskipäistä
kun ottaa näkäräistä
mut mitäs minä näistä
en syytä lähimmäistä.
En materiaa pilkkaa
se turhuutta on silkkaa.
Taas huomaan kiireen vilkkaa
mä kaipaan pientä tilkkaa.
Ei viitsi aina murehtia huomista,
vaan ottaa joskus tilkat juhla juomista.
Siis kyllä tämä tästä
kun nauttii elämästä
vain ohi kiitävästä
ja huomaa tämän tästä.
Mä rikas jospa oisin
niin kaikki olis toisin
mä joka päivä joisin
ja silti hyvin voisin.
Selite:
Hauskaa vappua.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut