Sä voisit tulla
ja koputtaa mun ikkunaan.
Sä voisit tulla.
Sä haluisit niin,
mä tiedän,
vaikka en näe sua.
Sä haluisit tulla,
sun on niin ikävä.
Mun on niin ikävä.
Mutta sun ikkunas
on liian korkeella.
Sä voisit tulla
ja koputtaa mun ikkunaan.
Sä voisit tulla
mun luo.
Ja mä päästäisin sut
enkä sanois mitään.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut