Sano että Rakastat

Runoilija Karpalo

Vie minut pois, 

korkealle vuorelle, 
autiolle saarelle 

Huuda nimeni tuuleen, 

ja sano että rakastat! 

vaikka se olisi 

vain pienen hetken 



totta. 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suurta kaipausta
 
Vasta- ja myötätuulessa. Kiitos ajatuksista.
Onpa mainio - niin tuttu tunne itsellenikin!
<3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut