Taivaan tulet

Runoilija Karpalo


Taivaalla loimuavat revontulet
     -  sielujen kipinöitä
         etsimässä kaltaistaan 

Tunnet omasi,
kun näet tulet hänen
silmissään

         Palavasti,
         vääjäämättä
               vetävät puoleensa 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo, myöskin samanniminen tv sarja on mahtava <3 
Kiitos! 
Kauniisti runoilit tunnetta :-) nuo värikkäät loimut loistavat joka päivä ja sepä tuntuu hyvältä 😊
Kiitos! Loistavaa 😉
Upeasti vangittua tunnetta
Kiitos Anjuska!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut