Sydämen venetsialaiset

Runoilija Karpalo

Kosketus, 
       sadepisara iholla
Melkein lämmin 
elokuun musta yö

Tulenkajo silmissäsi
    matkustat toiseen aikaan, toiseen paikkaan

         kipinävahti
nukahtanut 

Sydämen venetsialaiset
kauan roihuaa

hiipuva loppu

Nukahtanut
kipinävahti 

nukahtanut
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti ajateltu, oikeasti mikään ei kuitenkaan pääty. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut