Sinun aikasi

Runoilija Karpalo

Kruunusi painaa
verijäljet otsaasi

              valtakunnan rippeet,
              kuin kourallinen hiekkaa valumassa

sormiesi läpi.

Sinä tietäisit miten,
et vain ymmärrä miksi.

              Ja kun poltetun kirkon kellot lyövät
              tyhjää,

on sinun aikasi mennä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

synkkä goottiriimusi, unien luola, kotoinen mutta kumma
Kiitos kommentistasi - synkkä, uni ja kumma - sointuvat hyvin sieluni kanssa.
Koskettavaa kerrontaa, koetetaan elää hyvin ja ihmisiksi <3 
Kiitos kommentistasi!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut