Fatal Error

Runoilija Karpalo

Ihan helposti 
voisin hipaista poskeasi,
hieroa hartioitasi,

koskettaa ikävän pois.

Mutta,
minussa on tämä 

ohjelmointivirhe

ja sinun koodisi on rikki.

Rakkauden sijasta kodissamme asuu
Fatal Error.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaik virheet korjattavissa...uudelleenasennus.
Sait ihan hymähtelemään, hienosti sidottu, kohtalokas tarina..
Oho. Rankka runo. Onneksi hyvinmonet virheet voi kotona korjata. Hienosti oot kirjottanu. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut