Samettisen pehmeä
sammalmätäs allani,
punaiset, keltaiset
lehdet ylläni -
vihdoinkin voin hengittää,
antaa
silmien sulkeutua
olla
kysyä itseltäni;
kuinka kauan?
sammalmätäs allani,
punaiset, keltaiset
lehdet ylläni -
vihdoinkin voin hengittää,
antaa
silmien sulkeutua
olla
kysyä itseltäni;
kuinka kauan?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
runosi antaa tunteen,
että elämän paineet voi voittaa.
Kiitän, sain voimaa tasoittaa
nuo "paineet", hymyilee Marle :)
Sivut