Puita, ystäviä

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 14.5.2024 18:54

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Haavan hellä harmaa
   ja hiljainen havina
      hoitavat haavojani
         tavalla johon ihminen ei yllä
Tammen uljautta  voi vain ihailla
Tuuhea kuusi tarjoaa
     taukopaikan kulkijalle
        sateen tullen
Koivun tunteissa elän mukana
    koko vuodenkierron
Keväällä se riemuissaan pukeutuu
   heleään leninkiin
Tanssii se yllään läpi kesän
Ja viimein viskaa helmanriekaleetkin
   syysmyrskyn vietäviksi
Talven koivu viettää hiljaiseloa
   odottaen uutta tanssiinkutsua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puut voivat tarvittaessa olla myös hyviä ystäviä. 
puut ovat ennen meitä
puut jäävät jälkeemme

metsä tarjoaa keitaan
elämän taukopaikoille
Aamen ; )

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut