Leimahdus

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 22.5.2024 9:16

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tänään pukeudun
   keltaiseen mekkoon
Annan kukkahelman hulmuta
Enää en hiirulaisen rooliin kätkeydy
   sulaudu tapetinväriin
Tää ilta on mun!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein ajateltu, eikä taatusti palella.
näin on
on vedettävä rinta rottingille
ja noustava eturiviin
ei sitä kukaan muukaan puolestasi tee!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut