Akvaariossa pieniä kaloja

Runoilija badlydrawngirl

nainen
Julkaistu:
52
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.4.2023 13:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian lyhyt jossitteluun. Kiitän nöyrimmin kaikkia kommentoijia :).
 
Osoitin
neonvaloilla,
nuolilla,
viitoilla,
sanoilla,
hymyillä,
salaisuuksilla,
kerrotuilla.

Tien.

Ja
odotin 
pysäkillä.

Sinä
jäit
lasiovien
taa.
Katsomaan.

 
Selite: 
Rakkaus on kummallinen kala.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

 

Kiitos kirjoittajalle hienosta runosta.

kiitos kommentista
eloisati kerrottu
opettaa rakkauden mahdollisuudesta ja sen mahdottomuudesta
sanoista ja sanattomuudesta
halusta ja ujoudesta
tästä saa paljon irti
kultakala akvaariossa jo ei se meressä enää
Kiitos. Toivoikin, että tästä löytyisi vähän enemmän mietittävää. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut