Maailma on muuttunut,
kylmemmäksi.
Yksinäisemmäksi elää ja asua.
Kaikki tuntuu pysähtyneen
koronan takia.
Sen vallatessa yhä ihmismassaa.
Miten tässä nyt eläis?
kylmemmäksi.
Yksinäisemmäksi elää ja asua.
Kaikki tuntuu pysähtyneen
koronan takia.
Sen vallatessa yhä ihmismassaa.
Miten tässä nyt eläis?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-maailman sydän-äänet sinus rytmi?
-vain ystävyys ja välittäminen voittavat kylmyyden?
-ehkä joskus on paikallaan terapia, ja Usko kaikella on tarkoitus vaikka tuhkassa ei viellä
uutta kasvua jaksaisi nähdäkään?
Sivut