Elit unelmissa näissä,tähkäpäissä.
Huojuen kuljit ja valot suljit.
Silmissä kyyneleitä,sinut syliini suljen.
Hyvästit jätit sanattomasti ja niin sinä lähdit.
Huojuen kuljit ja valot suljit.
Silmissä kyyneleitä,sinut syliini suljen.
Hyvästit jätit sanattomasti ja niin sinä lähdit.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi