Autiotalo

Runoilija Chrome

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2011
Viimeksi paikalla: 26.2.2024 8:22

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkialla on loistavasti lahjakkaita ihmisiä,
jotka eivät saa ansaitsemaansa tunnustusta ja palkintoa.
Mutta kun he varustavat itsensä arvokkuudella ja luottamuksella,
sekä lähtevät ympäristöstä joka ei palvele heitä,
niin he tulevat kukoistamaan ja kasvamaan.
Jos vaistosi kertoo sinulle jotain, kuuntele sitä.
Jos se kertoo sinulle että sinua ei arvosteta,
niin ehkä olet vain väärässä ympäristössä.
Eli, tunne arvosi.

Runojani rustailen, sävellyksiäni säveltelen studiossani.
Olen tehnyt sävellyksiä 30 vuotta, niitä on kaikkiaan 720,
klassista, heavy, Hip-hop, Jazz, teen myös tilauksesta sävellyksiä.
Pisin klassinen sävellykseni on pituudeltaan 4 tuntia.
Runoja olen kirjoitellut ikäni.
Kirjoja olen kirjoittanut 14, seikkailu, huumori, jännitys, runo, afo.
Runojani kun laitan, mukana toisinaan myös sävellykseni.
 
 
Autiotalo tuulessa natisten.
Pyry rikkinäisestä ikkunasta,
sisälle nyt vain pyrkien.
Lahonneet portaat ja kaide sen,
edessä oven jo vinossa heiluen.
Nähty ei jalkaa, askelmalle astumassa sen,
siitä jo aikaa kauan kulunut lie.
Villikissa naukaisten nurkassa tuvan,
yksin viluissaan kyyhöttäen.
Talosta muistot vain,
vanhoina kuvina säilyneet.
Kuka kohta niitäkään enää muistaa.
Kaikki unhoittuu ajan hampaissa.
Armollinen ei aika ole,
muistot vain.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa luettava, kaksi viimeistä riviä ovat erittäin tärkeät.
Minä kiitän jälleen Star.
 

Käyttäjän kaikki runot