Odotan

Runoilija 440e6580996b527f375d43ab8878a47e

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.6.2017
Viimeksi paikalla: 13.12.2017 13:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Viime yönä unessain sut ensi kertaa tapasin.
Olit vieraillut unissani ennenkin, mut nyt sut vasta tunnistin. 
Olit hartaasta toiveesta oikeaks muuttunut,
pidin sinua sylissäin ja tunsin ettei ympäriltäin mitään puuttunut. 

Sua sylissäni kannoin, pidin hyvänä ja hellästi silittelin.
Me nauretiin, hymyiltiin ja kahdestaan siinä istuttiin.
Olit mulle niin rakas, että melkeen sydämeen sattui.
Nyt se uni on poissa, ja todellisuus eteeni kaatui.

Et ollut täällä oikeasti, en mistään sua mä löytänyt.
Oli vaan tyhjä syli, ympärillä hiljaisuus, ja sydän särkynyt.
Pään painoin käsiini, ja hetken itkinkin.
Kauanko vielä odottaa mä joutuisin?
Sä että luokseni tulisit, ja sut innolla rinnalleni nostaisin?
Mut sitten kuuntelin sydämeni ääntä ja sun äänesi sieltä tunnistin.
Sua yhä odotan, ja vaikka et vielä luonani olekkaan,
sydämessäni toivo sinusta asustaa ja tekee musta voimakkaan.
  
Selite: 
Ei mikään paras runo tai edes ihmeellinen, mutta kuvaa hyvin tämänpäiväisiä ajatuksiani ja murheitani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä runo, älä aliarvioi. Tunteita pitää olla <3
 

Käyttäjän kaikki runot