Rakkausruno :)

Runoilija 13bdf121f61ee63145dec5261c78dbb9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.12.2003
Viimeksi paikalla: 13.8.2018 13:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Mie oon monesti kuvannu itseäni runoilevaksi haaveilijahörhöksi.
Sellainen mie olen. Haaveilen. Runoilen.
Olen mikä olen. Omituinen haahuilija.

<3
 

Paljon on tullut,
paljon on mennyt.
Olemme saaneet toisemme,
unohtaneet vapautemme.
Meitä on kaksi,
pian olemme yhtä.

Muita en halua
kuin sinut.
Olet kaikista luomuksista
se parhain,
olet rakkain.

Siniset silmäsi,
vaaleat kurittomat hiuksesi,
hymykuoppa poskessasi,
kaikesta muodostut
SINÄ,
ja siksi sinua
rakastan.

Selite: 
<br/><br/>Juholle, rakkaudella.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on kaikki, olet onnesi kukkuloilla, missä ovat reunat, eikä mikään voi Sinua sieltä pudottaa! Kiitos!

Kaunis runo.
Vain se kohta, että kaksi ihmistä tulisi yhdeksi ahdisti. :/

Kaunista

Kaunis rakkaudentunnustus,
tulee ihan ikävä omaa-Siniset silmäsi,
vaaleat kurittomat hiuksesi. Voih kump aika kuluisi nopeammin!

Älä hukkaa sitä mikä aikaan sai tämän.

Hellyttävä ja tunteisiin vetoava rakkausruno!

Ihanan koskettava sanoma tässä.

Hän on sinun valittusi, vain sinun.

Hieno rakkauden ylistys, upeaa!! ,,,;)

Kaunis kunnianosoitus hänelle! Hienosti runoilet rakkaallesi!

Tulipas ilonen olo :). Ihana rakkausruno!

Aivan ihana. Ihan kuin Vesa :) Sinä sait sen sanoiksi, minä tein siitä päässäni mieleiseni kuvan. Kiitos :)

ihana,upea, mahtava ! todella söpö rakkauden tunnustus. pidän kovasti. suosikkeihin menee

 

Käyttäjän kaikki runot