Tontun yhdeksäs

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Lentsukin jo hellittää

tonttu alkaa leipomaan

kotikämppää siivoilee

joulusuunnitelmiaan yrittää

järjestykseen järjestää

 

mihinkäs se katosi

se muistilappu

johon oli kaikki laitettu

tontuntarkkaan järjestykseen

kaikki jouluiset puuhailut

 

no ehkä se menee ilmankin

miettii tonttu touhuissaan

ja lähtee retkilleen

yönpimeään kulkemaan

mitälie salaisia polkujaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tontuilla on salapuuhat tähän aikaan vuodesta
On kyllä melkein aina mutta varsinkin tähän aikaan varsinkin tonttumaisilla tontuilla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot