Vahva syvä

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Kiiltokuvia
mattapintaisia
tuhatjalkaisia
ylimalkaisia
 
sakeassa usvassa
häivytettyinä
jossain jota oli
oikeasti leikisti
 
niin vahvana
vaikka kaukana
silti lähellä
syvällä minussa
 
se seuraa
se syöksee
tulista tultaan
kun haluaa
 
ei se jätä
minua milloinkaan
tuo minun
vahva syvä
 
ja sehän olen minä
ja minun on hyvä
olla minussa
minusta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot