Joulun (t)aikaa

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Taidanpa sukeltaa
syvälle jouluun
tonttujen sekaan
kellojen kilinään
mausteiseen maahan
piparin tuoksuun

Silmäni painuvat
hitaasti kiinni
uinahdan uneeni
valkoiseen unelmaan
ilmassa leijuvaan
untuvan kevyeen

Tähtien tuikkeessa
pakkasen paukkeessa
outoja juttuja
hassuja jälkiä
kadonneita asioita
kuulinkohan kuiskauksia
pienenpieni lahjapussi
lähettäjä tuntematon

Heräsin viimein
hassustani unestani
venyttelin jäseniä
mietiskelin hymyhuulin
patsaaksi jähmettyen
kuuntelemaan tarkemmin
jostakinpäin jännittävää
ihanniinkuin naurua...

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen satu. Ihan niinkuin suupieleni olisivat kääntyneet vähän ylöspäin... :))

Ihana, suloinen unitarina!

Suloinen satu. Ihan niinkuin suupieleni olisivat kääntyneet vähän ylöspäin... :))

Ihana, suloinen unitarina!

Ihanan jouluinen runo. Joulu saa pian tulla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot