Polku jonka varrella kasvaa kukkasia

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Kaksi pientä
eksyivät elämään
ohi karkaavaan

samaan pöytään
samaan aikaan
sattuivat istumaan

ja samaa hymyä
alkoivat hymyilemään
yhtä aikaa

ei tullut loppua
kosketuksista
sydänlämpöisistä

tuli alku
uuteen polkuun
kotiin vievään

kotiin yhteiseen
ja elämään
samansuuntaiseen

polkuun
jonka varrella
kasvaa kukkasia

aurinkoisia kukkasia
joita sateet
vain vahvistaa

vuodet vierii
aika pysähtyy
meihin

meihin pieniin
uskomattomiin
suurisydämisiin

joiden sielut tietävät
ja tuntevat
varmuuden
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Kaksi on tässä enemmän kuin 1 plus 1 -
jotain ajatonta yhteyttä kait.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot