Tontun seitsemäs

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Eikä voinut lentsulta välttyä

noissa lumikasatouhuissaan

jotka mieleen jäivät

moneksi tonttusukupolveksi

ja pärskähdys pärskähdyksen perään

 

kiireet jäivät tällä erää

tonttu vaan viluissaan

kuumaa juomaa hörppii

harmittelee tuuriaan

joka yllättäen huonoksi muuttui

 

vaikka nokka vuotaa

ja joka paikkaa kolottaa

ehkä vähän myös nolottaa

tonttu jo miettii uusiaan

nerokkaita salamielipuuhiaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

voivoi tonttu parkaa
nenä vuotaa ja harmittaa
mutta jouluksi ainakin pitää kuntoon tulla               
- jottei tarvii lapsosten suotta odotella 
Kyllähän tässä vielä ehtii monta joulukuista päivää vaikka mitä 🎄

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot