Eino Leino

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Leinon Eino
ja suvi
Suomenmaan

jokunen lause
ja hiljaisuus
paperille vuodattuu

voimajuoman voimalla
perkeleitä paiskoen
sydämiä suudellen

kesäyö
suomalaisin sanoin
kovaa ja kaunista

Suomenmaan suvi
Leinon Eino
ja minä

ja minun omat
minuuteni salat
uskaltavat

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot