Tontun kuudes

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Seisahtui koko tonttulaakso

kun alkoi pelastustyöt

yhden hosutouhutontun

lumen alta etsinnät

eikä tietenkään löytynytkään

 

löytyi pipo ja rukkaset

lapio, hakku, vasara ja taltta

parit tikkaat ja tasot

ja muita kummia osia

toisiinsa sopimattomia

 

vaan ei tonttua

joka löytyi kotoaan

takkatulen ääreltä

pääsi kirjoihin kuten toivoi

vai toivoiko sittenkään ihan tätä

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot