Mitkä on sun tehopisteet

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Lempeät tuulesi ja taikakätesi
huuliesi hallittu kielenpehmeä kosketus
sylisi hehkuva tulikuuma palo
taustalla viimeisen maalin
huikea näkymä
 
näillä pisteillä
voitetaan yöt ja päivät
huikein teoin
mielikuvituksellisin
 
tässä pelissä
ei anneta
armoa
 
tässä pelissä
annetaan
kaikki
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tilanne 2-0 suomi johtaa saksaa juuri nyt...
vaan taitaap olla toiset matsit 
runossa, hieno intohimon kuvaus
Riittävästi tuli pisteitä siitäkin :-)
Nam!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot