Tuulen huminaan

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Humiseva tuuli
jostain kaukaa
puhaltaa kuiskauksen

sanoo sanojaan
vajaisiin lauseisiin
keskeneräisiin

ja se tuuli
vahvasti puhaltaa
myötätuultaan

eikä täysin tyynny
ei milloinkaan
ihan kokonaan

ja jostain kaukaa
se puhaltaa
hymyhuulillaan

täydentäviä lauseitaan
joita ei ymmärtää
kai kukaan koskaan voi

mutta se puhaltaa
kuiskauksiaan
tuulen huminaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin kevyen eteerinen!
-- soi kuin laulu
Kaunista tuulesta temmattua sanomaa
Hienosti humisee runosi <3
Ihana...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot