Haiku 47

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
lumihiutale
ehkä talven viimeinen
leijuu lätäkköön
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain todella säväyttävää, pidän kovasti. 
luontohaikusi säväyttää
napakka hetken kuvaus
syvästi tulkittavissa verrantona
upea, onnistunut 
Pientä hentoa kauneutta on lumihiutale ja tämä haiku.
Ihgu! Ja täällä lunta tulloo, sais olla jo kyl viimeinen :)
oi kuin surullista
Tänään on tullut vain vettä, mutta eilen illalla tuli pari hiutalettakin, jotka toki suli heti pois - ja hyvä niin, ei lunta enää tarvita :D Hyvä runo.
Täällä ei ole vielä lätäköitä, vaan paksua hankea silmänkantamattomiin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot